Wudy Pop

Suxhuk pule dhe gjel deti perfekt për një orë të lumtur.

TEŽINA

500 g

Një aromë delikate që ju jep veten në shumë raste me familjen ose miqtë.

Përbërësit

94% të ndara mekanikisht mish pule dhe gjeldeti, S0L, aromatizues, antioksidantë: askorbat natriumi, stabilizues: difosfate-polifosfate, konservantë: nitrit natriumi, aromatizues tymi.

Rekomandohet të lexoni me kujdes etiketën, paralajmërimet dhe udhëzimet në paketim përpara se ta konsumoni ose përdorni produktin.

Vlerat ushqyese

Nutritional value: 
VLERAT MESATARE Për 100g të produktit Përqindja R.I.
ENERGJIA 995kJ/240kcal 12%
Yndyrë 20g 29%
nga të cilat acide yndyrore të ngopura 6.1g 31%
Karbohidratet 0g 0%
nga të cilat sheqernat 0 g 0%
PROTEINAT 15g 30%
S0L 3,2g 53%
* Referentni dnevni unos prosječne odrasle osobe (8400kJ / 2000kcal)