Wudy me djathe

Wudy edhe më e shijshme, e pasuruar me një djathë të shkrirë të shijshëm.

TEŽINA

150 g

NAČIN KUHANJA

  • U TAJNI

    4 minuta

  • ziejnë

    4 minuta

Shijoni Wudy me djathe ose të pjekur në skarë duke e kthyer për 3/4 minuta ose në ujë të valë për 3/4 minuta.

Përbërësit

Mishi i pulës dhe gjelit të detit të ndarë mekanikisht 78%, Djathi 9%, (qumësht), PROTEINI nga qumështi, S0L, Gjalpë (qumësht), aromat, rregullatorët e aciditetit: acid limoni, antioksidantë: askorbat natriumi, stabilizues: difosfate-polifosfate, konservues: natrium nitrite, aroma e tymit.

Rekomandohet të lexoni me kujdes etiketën, paralajmërimet dhe udhëzimet në paketim përpara se ta konsumoni ose përdorni produktin.