Wudy Klasik

E shijshme dhe delikate, e përsosur për një rostiçeri ose darkë të shpejtë, argëtuese dhe të shijshme.

TEŽINA

250 g

NAČIN KUHANJA

  • U TAJNI

    4 minuta

  • ziejnë

    4 minuta

Suxhuku i shijshëm dhe delikat par ekselencë: ideal për një pjatë kryesore që karakterizohet nga gëzimi.

Shijoni Classic Wudy U TAJNI ose të pjekur në skarë duke e kthyer për 3/4 minuta ose në ujë të valë për 3/4 minuta.

Përbërësit

94% të ndara mekanikisht mish pule dhe gjeldeti, S0L, aromatizues, antioksidantë: askorbat natriumi, stabilizues: difosfate-polifosfate, konservantë: nitrit natriumi, aromatizues tymi.

Rekomandohet të lexoni me kujdes etiketën, paralajmërimet dhe udhëzimet në paketim përpara se ta konsumoni ose përdorni produktin.