Wudy aperitiv

Suxhuk pule dhe gjel deti perfekt për një orë të lumtur.

TEŽINA

1000 g

NAČIN KUHANJA

  • U TAJNI

    4 minuta

  • ziejnë

    4 minuta

Suxhuk i shkëlqyeshëm dhe delikat par ekselencë: ideal për një orë të lumtur, plot gëzim.

Përbërësit

Mish pule dhe gjeldeti i ndarë mekanikisht 78%, Djathë 9%, (qumësht), qumësht PROTEIN, S0L, Gjalpë (qumësht), aromë, rregullatorë të aciditetit: acid limoni, antioksidantë: askorbat natriumi, stabilizues: difosfate-polifosfate, konservues: nitrit natriumi , aromë tymi.

Rekomandohet të lexoni me kujdes etiketën, paralajmërimet dhe udhëzimet në paketim përpara se ta konsumoni ose përdorni produktin.